#mijnhuisismijnverhaal

Glasheldere offerte
Met een OnderhoudNL Garantie-bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt van de betreffende schilders, het schildersbedrijf, de glaszetter of het onderhoudsbedrijf een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: onder meer de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd en de planning. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen schilderwerk
Zijn de schilders of schildersbedrijven OnderhoudNL Garantie-bedrijven, dan zijn ze uiteraard helder over de garantie op uitgevoerde schilderwerken: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Garantie glaszetten
Is het OnderhoudNL Garantie-bedrijf een glaszetter, dan garandeert die dat het isolerende dubbelglas wordt geplaatst volgens de van toepassing zijnde normen en praktijkrichtlijnen. Onverminderd de door de fabrikant gegeven garantie op het isolerende dubbelglas, garandeert dat het OnderhoudNL Garantie-bedrijf gedurende een periode van vijf jaar na plaatsing van het glas geen vermindering van doorzicht door stofaanslag of condensatie tussen de bladen van geplaatst isolerend dubbelglas zal ontstaan. De consument kan deze periode verlengen met vijf jaar door het geplaatste isolerend dubbelglas in het vijfde jaar na de plaatsing te laten inspecteren door het OnderhoudNL Garantie-bedrijf, waarna het onderhoudsbedrijf of de glaszetter het eventueel aanbevolen onderhoud moet uitvoeren.
Buiten de garantie vallen:
- mechanische breuk;
- thermische breuk;
- condensvorming aan de kamer- of buitenzijde van de ruit;
- interferentie (verkleuring).

Controle
Alle OnderhoudNL Garantie-bedrijven worden periodiek gecontroleerd op:
• de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk of onderhoudswerk door middel van de klantentevredenheidsscore en zogenaamde procesbeoordelingen, uitgevoerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
• vak- en bedrijfstechnische diploma’s
• inschrijving Kamer van Koophandel
• betalingsgedrag loonbelasting
• ontvangen klachten
• hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden
• hantering van het OnderhoudNL Garantie logo

OnderhoudNL Garantie adviseert bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Een professioneel schilderbedrijf of onderhoudsbedrijf gaat professioneel met het werk om. Toch kan er wel eens iets fout gaan, waardoor schade wordt veroorzaakt aan uw bezittingen. OnderhoudNL Garantie adviseert haar deelnemende schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven dan ook altijd een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Voor u én voor hen een geruststelling op de uitvoering van kwaliteitswerk.