#mijnhuisismijnverhaal

Samenwerking VvE Belang en OnderhoudNL Garantie

VvE Belang, Belangenorganisatie voor Appartementseigenaren en OnderhoudNL Garantie, belangenorganisatie voor de schildersbedrijven en onderhoudsbedrijven hebben een samenwerking. Dit is een gevolg van de Appartementenwet van mei 2005, waardoor VvE’en met ingang van 1 mei 2008 verplicht zijn een reservefonds te hebben gevormd voor (groot) onderhoud.

De overheid is tot deze wettelijke maatregel gekomen door het grootschalig achterstallig onderhoud bij VvE’s in Nederland. De samenwerking tussen VvE Belang en OnderhoudNL Garantie richt zich op het leveren van gegarandeerde schilderwerken en onderhoudswerken (ook van bijvoorbeeld de glaszetter). Daarom wordt elk opgeleverd groot onderhoudsschilderwerk geinspecteerd door het onafhankelijk bureau Overvoorde & van Tilborg. Dat kan alleen als het werk van te voren is aangemeld bij de Stichting OnderhoudNL Garantie via deze website.

De samenwerking tussen VvE Belang en OnderhoudNL Garantie is gericht op alle bij VvE Belang aangesloten VvE’s en bestaat met ingang van 1 januari 2007 uit een:

 

 

Login

Hier kunt u werk aan- of gereed-melden, wijzigen of de status van de inspectie(s) raadplegen.


Registreer U nu!

Nooit eerder werk aangemeld op deze wijze / website?

> Klik hier

Inlog kwijt?

Uw gebruikersnaam of wachtwoord kwijt?

> Klik hier