#mijnhuisismijnverhaal

Kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen

Wij zijn schilders, glaszetters, behangers en specialisten in het vastgoedonderhoud die werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting AF-Erkenningsregeling, handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie. Onze ruim 750 bedrijven staan voor kwaliteit, vertrouwen en vakmanschap. En bieden optimale zekerheid over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en (nakomings-)garantie.

Wat is een bedrijf met OnderhoudNL Garantie?

Alle bedrijven zijn in het bezit van de juiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de erkenningsregeling. Wij passen altijd de algemene voorwaarden toe die zijn overeengekomen door de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en brancheorganisatie OnderhoudNL.

 

Op alle werkzaamheden wordt garantie van twee tot vier jaar gegeven, afhankelijk van het type project. Mochten er toch werkzaamheden niet naar behoren zijn uitgevoerd, dan wordt dit behandeld door een externe geschillencommissie voor consumenten, waarbij de consument altijd tot €10.000 beschermd is.

 

Wat is OnderhoudNL?

 

OnderhoudNL is al ruim 140 jaar de enige brancheorganisatie in Nederland voor specialisten in vastgoedonderhoud. Daartoe behoren schilders, glaszetters en bijvoorbeeld ook bedrijven gespecialiseerd in renovatie, restauratie en totaalonderhoud. Wij zorgen dat onze bedrijven de kwaliteit waarborgen, veilig en coronaproof werken, kunnen groeien als ondernemer, stappen maken in duurzaamheid en vooral Nederland mooi blijven houden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen altijd de beste kwaliteit in onderhoud verdient. Daarom is OnderhoudNL-Garantie ons label voor consumenten, vve’s en de zakelijke markt. En officieel merkhouder van De Winterschilder.

 

Vind een schildersbedrijf in de buurt