#mijnhuisismijnverhaal

Offerte aanvragen

Met een OnderhoudNL Garantie-bedrijf weet u precies waar u aan toe bent. U krijgt van de betreffende schilders, het schildersbedrijf, de glaszetter of het onderhoudsbedrijf een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: type en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd en de planning. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

 

Vind een schildersbedrijf in de buurt 

 

Voor ons zijn offertes dagelijkse kost, maar voor u misschien niet. Heeft u vragen over een offerte? Neem gewoon contact op met het bedrijf en vraag hen de offerte nog wat duidelijker toe te lichten. 

Meerjarenonderhoud (MJOP)

Een groot aantal schilders- en onderhoudsbedrijven biedt meerjarige onderhoudsabonnementen aan. Daarbij worden de kosten maandelijks gespreid en staan de schilderwerken en onderhoudswerken bij voorbaat al jarenlang vooruit op de agenda. Niet alleen interessant voor particuliere woningbezitters, maar ook voor een Vereniging van Eigenaren. Vraag naar de mogelijkheden bij het OnderhoudNL Garantie-bedrijf.