#mijnhuisismijnverhaal

Sluit u aan bij OnderhoudNL Garantie

Bedrijven die deelnemer willen worden aan OnderhoudNL Garantie worden aspirant deelnemers genoemd en zij worden in het eerste jaar vrij gestel van contributie (mits het bedrijf in de afgelopen drie jaar geen deelnemer aan OnderhoudNL Garantie is geweest). Eén kwartaal voor het verstrijken van het gratis jaar ontvangt het bedrijf bericht om de aspirant deelname om te kunnen zetten naar een volwaardige deelname. 

In tegensteling tot het gratis jaar bij OnderhoudNL mogen de aspirant deelnemers wel gebruik maken van alle promotieartikelen die in de webwinkel zijn opgenomen. De OnderhoudNL Garantie-deelnemers ontvangen bij de bevestiging van hun aspirant deelname de voor het bedrijf geldende inlogcodes.

In tegenstelling tot het aspirant-lidmaatschap bij OnderhoudNL zijn de OnderhoudNL Garantie-aspirant deelnemers wel te vinden in de zoekmachine op de website van OnderhoudNL Garantie.

Aspirant deelnemers betalen gedurende het eerste jaar géén contributie.

Aspirant deelnemers ontvangen in het eerste jaar een procesbeoordeling uitgevoerd door het onafhankelijke inspectiebureau Overvoorde & Van Tilborg.

Aspirant deelnemers zijn automatisch verbonden aan de Stichting Geschillencommisse. Dit houdt in dat ook over aspirant deelnemers klachten kunnen worden ingediend bij de Stichting Geschillencommissie. 

De beste route naar:

- Erkende kwaliteit

- Vakmanschap

- Vertrouwen

- Nieuwe klanten

Met OnderhoudNL Garantie steekt u als schildersbedrijf, glaszetter of vastgoedonderhoudsbedrijf direct uit boven de concurrentie. En u krijgt krachtige ondersteuning van een professionele organisatie met vakmensen als u. Dat is dus de kortste weg naar herkende kwaliteit en nieuwe klanten

OnderhoudNL Garantie: professionele en krachtige organisatie met meer dan 20 jaar ervaring

 

Meldt u vandaag nog aan bij OnderhoudNL Garantie

Het complete informatiepakket met aanmeldingsformulier (pdf) kunt u opvragen via info@onderhoudnlgarantie.nl. In dit pakket treft u alle informatie aan die u moet weten over deelname. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het met de gevraagde bijlagen op. Bij OnderhoudNL Garantie betaalt iedereen een vaste en een variabele bijdrage. Wilt u weten wat uw kosten worden, kijk dan in het onderstaande contributieoverzicht.