#mijnhuisismijnverhaal

Je huis laten schilderen zorgt ervoor dat je woning er weer als nieuw uit ziet en haar waarde houdt. Schilderwerk kan heel goed in de winter, zowel binnen als buiten. Veel consumenten kiezen voor de Winterschilder. Die heeft vaak een leuke winteractie en heeft in de winter over het algemeen meer tijd om jouw klus uit te voeren. De winterschilder is actief tussen november en maart. Heb je interesse in de diensten van de Winterschilder en ben je benieuwd welke tarieven er zijn voor schilderwerk? Zoek een aangesloten bedrijf op deze website of ga naar de speciale website met ruim 1500 aangesloten Winterschilders in Nederland. Die vind je op https://winterschilder.nl.

Vind eenvoudig een schildersbedrijf in de buurt of omschrijf je schilderklus en vraag direct een offerte aan de Winterschilder met OnderhoudNL Garantie. 

Wat is de Winterschilder?

Het komt voor dat schildersbedrijven in de zomer te druk zijn, maar in de winter wel tijd hebben voor het schilderen van jouw huis, kozijnen of binnenmuren. Hoe komt dat? Soms wordt gedacht dat er in de winter niet geschilderd kan worden. Maar dat kan natuurlijk wel. Binnen kan altijd en onder de juiste omstandigheden ook buiten. Daarom hebben veel Winterschilders een eigen actie om in de wintermaanden de binnenkant en buitenkant van je woning weer mooi te maken. Vind de Winterschilder® bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

Geschiedenis van de Winterschilder

Vroeger hadden schilders in de winter weinig werk. Om toch aan het werk te blijven werd de Winterschilder geïntroduceerd. Zo bleven we, tegen een lager tarief, toch aan het werk. Het woord staat daarom zelfs in de Van Dale!

Voordelen

In de winter ben je sneller aan de beurt en vaak heeft het schildersbedrijf een aantrekkelijke actie tussen november en maart.

Kwaliteit

Alleen schilders aangesloten bij brancheorganisatie OnderhoudNL mogen het merk Winterschilder® uitdragen. Zo houden we de kwaliteit van het schilderwerk in Nederland hoog. Je herkent ze aan het officiële Winterschilder-logo.

Officiële logo van de Winterschilder - OnderhoudNL

 

Vind een schildersbedrijf in de buurt